søndag 20. mars 2011

Musikk i eksotiske omgivelser

The Legendary Rhytm & Blues Cruise har arrangert cruise i mange år - hør Roger Naber fortelle hvordan det hele startet.

22. januar 2011 dro min samboer og jeg for andre gang på tur med MS Eurodam og the bluesin' people. Lineup på disse cruisene er bare en drøm for oss blueselskere; se programmet på turen vår.

Sammen med over 2000 andre cruisere hadde vi mulighet for å høre på musikk fra fire scener og en pianobar nesten døgnet rundt! Og utescenen bakerst på båten var et herlig sted å være når vi nærmet oss den karibiske varmen.
Our ship kicks ass! En god veninne og jeg storkoser oss med sol, musikk og øl.

Vi gjorde strandhugg på flere øyer i løpet av turen. Det ble tid til både soling og bading - kritthvite strender og asurblått hav - sukk - det må bare oppleves!

Sukk!


Rolf koser seg på St.John

I tillegg til konsertene kan man også være med på utkledning om kveldene. Hver dag har et tema og man kan velge om man vil være med på moroa! Give me back my wig, Pirate night, Legendary gear og Mardi Gras er eksempler på temaer. Man blir fort kjent med nye mennesker og det er mye latter og moro. I tillegg er det premiering av beste kostyme, største barregning, den som har vervet flest nykommere, den som har jammet mest og så videre. Første gang vi deltok på cruiset for to år siden, var vi en gjeng på over 40 nordmenn og vi kledde oss ut som vikinger. Da vant vi prisen for best utkledde gruppe :-)

Ekte karibiske pirater!



Mine største musikalske opplevelser på turen var:
Kenny Wayne Sheperd 
Tommy Castro Band  (lydspor)
Matt Anderson  (lydspor)
Ronnie Baker Brooks

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny blogg Kristin! Skjønt ingen overraskelse at du også blogger, med den energien du har og alltid har hatt :) Dette klarer du med glans! Lykke til videre,
    Klem fra Lisbeth

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Lisbeth! Klemmm

    SvarSlett
  3. Morsomt!
    Skal følge med jeg:)

    Helvetia:-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...